Kamion Djeda Mraza oduševio osječke mališane

Osijek je druga od jedanaest postaja Kamiona Djeda Mraza na velikoj božićnoj turneji dugoj 2.500 kilometara u organizaciji Auto Hrvatske

Nakon što je iz Zagreba krenuo prema Valpovu i svojim posjetom razveselio mališane iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, veselu blagdansku atmosferu Kamion Djeda Mraza jučer je donio u Osijek. Na prepunom Trgu Jug 2 brojni osječki mališani i posjetitelji uživali su u bogatom blagdanskom programu, uz prigodnu božićnu predstavu, pjesmu i ples te darivanje Kraš slatkišima i balonima.

Posebna atrakcija bio je blagdanski dekoriran kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer, a koji je bio pozornica za zabavnu i edukativnu predstavu “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.

Poslovna grupa Auto Hrvatska u Osijeku, kao važnom poslovnom središtu, posluje već 15 godina pružajući korisnicima najkompletniju servisnu podršku kroz prodajno – servisni centar za gospodarska vozila, a s početkom 2024. godine širi svoju ponudu otvaranjem novog Peugeot prodajno-servisnog centra.

Djed Mraz nastavlja svoju veliku turneju dugu čak 2.500 kilometara: nakon Osijeka, Kamion Djeda Mraza putuje u SOS Dječje selo Lekenik (9.12.), Varaždin (12.12.), Karlovac (13.12.), Pulu (14.12.), Pazin (15.12.), Rijeku (16.12.), Split (20.12.), Zadar (21.12.), i vratiti se u Zagreb (22.12.). Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka Kraš, te partneri Pik Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.