Jubilarni 10. Rally Show Santa Domenica na rasporedu je ovog vikenda! Idemoooo!

Od 22.-24. studenog 2019. na makadamskim stazama oko šoderice Savršćak suočit će se više od 100 prijavljenih posada

Trodnevna oktanska manifestacija započinje u petak 22. studenoga 2019. od 21:00 RSSD partyjem u ugostiteljskom šatoru u Servisnom parkiralištu na šodericama Savršćak gdje će se okupiti natjecatelji, organizatori i posjetitelj.

U subotu, 23. studenog u 14:00 na šodericama Savršćaka na području Samobora počinje službeni trening vozača – shakedown. U 19:00 na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji slijedi odabir startnih pozicija te od 19:30 ceremonijalni start kao službeni početak natjecanja. Uz prigodni program predstavit će se svi sudionici rallya.

U nedjelju, 24. studenog od 8:00 sati na startu u Savršćaku na području Samobora očekuje vas adrenalinski show predvođen ponajboljim vozačima iz cijele Europe.

Tijekom dana održat će se četiri brzinska ispita (1. BI u 8:00 sati, 2. BI u 10:00 sati, 3. BI u 12:30 i 4. BI u 14:30), a na samom kraju u 17:00 očekuje vas svečano zatvorenje i podjela nagrada.

Na listi prijava nalaze se iznimni automobili, konkretnije WRC automobil i čak 15 R5 automobila, što je ujedno i rekordni broj okupljenih automobila ovog ranga u regiji. Među velikim imenima okupit će se Niko Pulić – europski prvak na brdskim natjecanjima, Andreas Aigner – svjetski prvak PWRC-a sa suvozačicom Ilkom Minor – svjetskom prvakinjom u kategoriji suvozačica. Ove godine ponovno će nastupiti i Beppo Harrach – Youtube zvijezda, vlasnik Drift Company & Rally Teama te pobjednik RSSD-a 4 godine zaredom.

VAŽNO! Organizator apelira na strogo poštivanje sigurnosnih propisa – krećite se izvan zone zabranjenog pristupa (na kartama označene crvenom bojom), nemojte stajati na stazi, sjediti na zaštitnim ogradama – jednostavno, ne ugrožavajte svoju niti sigurnost natjecatelja! Savjet – kao mjesto za praćenje utrke odaberite povišenu poziciju, toplo se odjenite i uživajte! Ulaz je kao i svih godina dosad – besplatan!

Sve dodatne informacije i kompletnu listu prijava provjerite na službenim stranicama RSSD-a (klikni).