INA uz WRC Croatia Rally 2022 i vozače Viliama Prodana i Juraja Šebalja

INA ponovno uz svjetski automobilistički spektakl u Hrvatskoj. Zagrijavanje za obožavatelje kreće na Ini već od 28. veljače, kada u sklopu nagradne igre imaju priliku osvojiti atraktivne automobile i ostale nagrade

Drugu godinu zaredom Hrvatska ugošćuje utrku svjetskog prvenstva u reliju. WRC Croatia Rally 2022 održat će se od 21. do 24. travnja, a zagrijavanje je započelo ispred upravne zgrade Ine u Zagrebu, gdje je predstavljen nastavak suradnje Ine i organizatora utrke. Prošlogodišnji WRC Croatia Rally 2021 bio je iznimno uspješan. Okupio je velik broj gledatelja kraj staza, a napeta završnica, u kojoj je pobjednik odlučen u posljednjem zavoju, prenosila se na televizijama u 150 zemalja širom svijeta.

Kompanija će ponovno biti uz ovogodišnji svjetski automobilistički spektakl, a predsjednik Uprave Ine Sándor Fasimon zahvalio je organizatorima: „INA je ponovno uz WRC Croatia Rally koji nije samo sportski događaj nego i globalni spektakl usko povezan s našom industrijom. Kao vodeća kompanija na tržištu pouzdan smo partner ne samo sportu nego i cijelom gospodarstvu te našim kupcima, za koje uvijek idemo korak dalje i osiguravamo za njih vrhunska goriva, proizvode i uslugu. Želim svima puno uspjeha, a posebno našem prvaku Viliamu!”

Uz podršku Ine u natjecanje s najboljima ponovno će i Viliam Prodan, profesionalni vozač relija s više od 15 godina dugom automobilističkog karijerom. Prošle godine okitio se naslovom prvaka Hrvatske te nastupio u utrci WRC Monte Carlo 2021. Na utrci u Hrvatskoj nije imao sreće s automobilom te je morao odustati zbog kvara. „Velika mi je čast ponovno voziti uz najbolje u sklopu WRC Croatia Rally. Posebno želim zahvaliti Ini što me i ove godine podržava. Sad treba zasukati rukave, dobro se koncentrirati i pripremiti automobil za reli. Ako se sve dobro poklopi, vjerujem da možemo do dobre pozicije u našoj kategoriji!”

Atraktivni brzinski ispiti u sklopu WRC Croatia Rally 2022 vozit će se na trasi dugačkoj 300 kilometara, ovoga puta u pet hrvatskih županija – Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Krapinsko-zagorskoj, Primorsko-goranskoj i Varaždinskoj. Zagrijavanje za obožavatelje počinje 28. veljače na Ini, koja će organizirati nagradnu igru za kupce u kojoj će imati priliku osvojiti odlične nagrade – dva vrijedna automobila Suzuki S-Cross te ostale atraktivne nagrade.

Ljubitelji adrenalina uskoro će moći pronaći i ekskluzivne prigodne suvenire na odabranim maloprodajnim mjestima Ine, a gledatelji će se imati priliku okrijepiti bogatom ponudom iz Fresh Corner kućica koje će biti postavljene na nekima od lokacija staza relija.