Garmin: Rally mjerači snage – pedale za pouzdana mjerenja snage

Nova Garmin serija Rally mjerača snage - elegantne pedale mjere ukupnu snagu, kadencu i naprednu biciklističku dinamiku, uključujući ravnotežu s lijeve i desne strane i još mnogo toga na bilo kojem terenu – od ceste, preko planine do šljunka

Rally mjerači snage dostupni su u dvije opcije. U verziji s jednostrukim i dvostrukim senzorima za mjerenje snage: Rally RS100 i Rally RS200 dizajnirani za cestovne bicikliste, Rally XC100 i Rally XC200 dizajnirani su za terenske bicikliste, a oba su kompatabilna sa Shimano SPD kopčama. Rally RK100 i Rally RK200 dizajnirani su za cestovne bicikliste i kompatibilni su s LOOK KEO kopčama.

Sa senzorima smještenim u pedalama mjerači snage Rally pružaju pouzdane i točne podatke o svakom treningu. Mjereći ritam, ukupnu snagu, ravnotežu i naprednu biciklističku dinamiku, pedale s dvostrukim senzorom pokazuju biciklistima kako i gdje proizvode snagu kako bi im pomogle da shvate detalje svoje specifične snage i slabosti te im pružaju informacije za bolje pedaliranje.

Papučice također prate vrijeme provedeno sjedeći u odnosu na stajanje kako bi biciklisti mogli procijeniti učinkovitost položaja, kao i mjesta na kojima se na pedalu primjenjuje snaga kako bi se osigurao pravilan položaj kopče. Biciklisti mogu izvući najviše od svog treninga spajanjem mjerača snage Rally s kompatibilnim biciklističkim računalima Edge i aplikacijom Garmin Connect kako bi nesmetano mogli prenositi podatke i ažurirati softver.

Rally pedale, koje se ugrađuju kao i sve ostale pedale te se, poput svih ostalih, mogu brzo mijenjati između bicikala, karakterizira baterija koja može trajati do 120 sati, što vozačima omogućava treniranje tjednima ili možda mjesecima. Pedale s dvostrukim senzorima stoje od 8.690 kn do 9.490 kn, dok pedale s jednim senzorom dolaze u rangu od 5.150 kn do 5.550 kn. Opcionalne pedale za nadogradnju na dva senzora dolaze s cijenom u rasponu od 4.350 kn do 4.750 kn.