INA ponovno pokreće akciju ugradnje plinskih instalacija

S ciljem osvještavanja i poticanja razvoja tržišta autoplina, INA ponovno pokreće akciju ugradnje plinskih instalacija u benzinska vozila. Akcija će trajati do 15. srpnja 2022. te uključuje 2000 kuna za autoplin na INA kartici

Autoplin se smatra alternativnim gorivom, a u odnosu na druga fosilna goriva manje je štetan za okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa. Prednost korištenja autoplina pokazuje i njegova ekonomičnost – osigurava nižu cijenu, kao i dulji vijek trajanja motora i katalizatora. Do sada je kroz Ininu akciju ugrađeno oko 3000 plinskih instalacija, a kupci u prosjeku mogu birati između 50-ak instalatera tijekom jednog akcijskog perioda.

S obzirom na uspješnost kampanje i benefite koje su kupci prepoznali, trenutno se najveći broj ugradnji plinskih instalacija u benzinska vozila ostvaruje tijekom Inine akcije. Na ovaj način kupci imaju mogućnost najpovoljnije ugradnje i trajnih ušteda u vidu korištenja dostupnog, povoljnog i ekološki prihvatljivijeg goriva. INA surađuje samo s ovlaštenim instalaterima s dugogodišnjim iskustvom koji koriste certificirane uređaje“, izjavila je Gabrijela Godler Ilić, rukovoditeljica poslovanja UNP-a u Ini.

Akcija uključuje ugradnju vrhunske autoplinske instalacije s do četiri godine jamstva ovisno o izabranom sustavu te uključenih 2.000 kuna za autoplin na INA kartici. INA autoplin dostupan je za punjenje na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima, a njegova kvaliteta usklađena je s europskom normom za autoplin EN 589.

Akcijska ponuda vrijedi od 1. travnja do 15. srpnja 2022. godine, a uključeni iznos na kartici može se potrošiti na Ininim maloprodajnim mjestima u razdoblju od godine dana od aktivacije kartice. Popis ovlaštenih servisera koji sudjeluju u akciji potražite na internetskoj stranici Ine.