Hrvatski izlagač Pagoda Classics na Retro Classics 2019. s dva modela po 130.000 eura

Sve više automobilista već godinama utvrđuje kako su automobili najsigurnija i najstabilnija valuta, pa godišnji sajam oldtimera u Stuttgartu ispada poput burze koja će otkriti u kojem će se smjeru mijenjati cijene. Na njemu se nalazi i jedna sjajna hrvatska tvrtka

Najpoznatiji, ali i najbolji sajam klasičnih automobila pohode i mnogi znalci, kupci i prodavači iz Hrvatske, ali i neke tvrtke koje su već ostavile traga s izvrsnim restauracijama automobila i zapravo su poznatije na inozemnom tržištu. Jedna od njih svakako je i Pagoda Classics, dragulj iz Adamovca, koja će se u Stuttgartu naći kao izlagač u hali 7 na štandu 7E31. Posjetite ih!

dva prekrasna primjerka koje izlaže Pagoda Classics slučajno vrijede gotovo identično – oko 130 tisuća eura svaki!

U prvom će redu pokazati prekrasan primjerak Alfa Romea 2000 Touring Spider iz 1959. snažan 115 KS i vrijedan oko 130.000 eura. No, pored njega će se naći i ultra popularni Mercedes-Benz 230 SL iz 1966., koje je snažan 150 KS i također stoji oko 130 tisuća eura.

Međutim, tvrtka Pagoda Classics ne izlaže samo automobile već i neke sjajno restaurirane dijelove, mehaniku, kromirane detalje i još mnogo toga. Samo pogledajte slike i shvatit ćete o čemu je riječ. Ili, još bolje, sjednite u svoj automobil i pojurite za Stuttgart. Uložite u sigurnu budućnost, u automobil.

https://www.retro-classics.de/en/