DKV Mobility obračunava novu e-TOLL cestarinu u Poljskoj

Korisnici DKV Mobility, jednog od vodećih pružatelja usluga mobilnosti u Europi, ubuduće će moći bezgotovinski plaćati novu e-TOLL cestarinu u Poljskoj

Prijevoznici se već sada preko DKV Mobility mogu registrirati za obračun nove elektroničke cestarine u Poljskoj koja će se službeno početi naplaćivati 1. listopada. Korisnici DKV Mobility imaju dvije mogućnosti: u Poljskoj mogu dobiti uređaj On Board Unit koji se može koristiti diljem Poljske, a korisnici koji se već koriste uređajem DKV BOX EUROPE mogu jednostavno rezervirati novu uslugu i aktivirati je na svom uređaju.

Ponosni smo što od sada u Poljskoj svakom od svojih korisnika možemo ponuditi precizno cestarinsko rješenje”, rekao je Jérôme Lejeune, voditelj za cestarinska rješenja pri društvu DKV Mobility. „Time smo načinili još jedan važan korak zahvaljujući kojem svojim korisnicima za njihova putovanja kroz Poljsku možemo ponuditi još jednu dodanu vrijednost.” Kao jedan od vodećih pružatelja usluga mobilnosti u Europi, DKV Mobility nudi cestarinske usluge za teretna i osobna vozila u više od 30 zemalja.