Digitalni kup Hrvatske u igri Gran Turismo Sport

Nakon dugog iščekivanja kreće prvo u povijesti službeno natjecanje kroz koje ćemo dobiti najbržeg odnosno najkompletnijeg virtualnog vozača Hrvatske u Gran Turismo Sport simulaciji

Za sedam najboljih vozača su osigurane vrijedne nagrade, a najbolji vozač imat će priliku kroz kvalifikacijski turnir s pobjednikom sezone 2021. postati reprezentativac Hrvatske na FIA svjetskim motorsport igrama u Francuskoj u listopadu 2021. Igre se odvijaju na legendarnoj stazi Paul Ricard kraj Marseillesa. Uz to, dobit će na korištenje pravi trkaći Renault Twingo s gumama i prijevozom za cijelu sezonu 2021. za utrke Prvenstva Hrvatske na kružnim utrkama koje se sljedeće sezone voze na red Bull Ringu, Hungaroringu, Slovakia Ringu, Automotodromu Brno te našem domaćem Automotodromu Grobnik.

Vozači se za natjecanje mogu prijaviti putem linka , a voziti mogu svi koji su navršili 10 godina te imaju e-licencu Hrvatskog auto i karting saveza. Licencu je moguće osigurati online po cijeni od 100,00 kuna na linku. Prijave traju do 20.12.2020. u 23:59 sati. Kvalifikacije će se održati putem time trial opcije u “Circuit Experience”. Staza će biti naknadno objavljena. Pobjednik natjecanja bit će i službeno prvak, a svoju nagradu dobit će na završnoj Noći prvaka Hrvatskog auto i karting saveza.