Dacia Spring u prodaji za 79.999 kuna

Dugo očekivani model, koji je uz subvencije najjeftinije električno vozilo u Hrvatskoj, stigao je u sve Dacijine salone. Dacia Spring dostupna je uz cijenu od 133.333 kune, no ako će subvencije ostati iste kao i u 2020., vaša može biti za samo 79.999 kuna

Model je dostupan u tri inačice: dvije za privatne kupce, Comfort i Comfort Plus, te u inačici Business za poduzeća i pružatelje usluga dijeljene mobilnosti. Kompaktni gradski SUV ima doseg do 230 km, prema mješovitom ciklusu WLTP-a. No, u strogo gradskoj vožnji WLTP daje podatak o 305 km dosega.

Prve isporuke za hrvatsko tržište očekuju se od rujna na dalje. S paketom Comfort Spring se nudi uz spomenute cijene, dok će s paketom Comfort Plus Dacia Spring kupce stajati 139.999 kuna bez subvencije, a 83.999 kuna uz subvenciju.

U Comfort paketu možete naći klima uređaj, 14 inčne naplatke, LED dnevna svjetla i kabel za fleksibilno punjenje, dok će bogatiji paket ponuditi metalik boju, paket MediaNav sa 7-inčnim zaslonom i funkcijom zrcaljenja zaslona pametnog telefona, USB utičnicu, kameru za vožnju unatrag i stražnje parking senzore.