Budite autonovinar na prezentaciji Škode Enyaq iV – sad – jednim klikom!

Danas u 19:00 sati počinje prezentacija modela Škode Enyaq iV u Pragu, pa ako želite putem svog pametnog telefona ili računala, vrlo jednostavno u realnom vremenu možete pratiti što se sve zbiva. Možete ju pogledati i kasnije, naknadno. Pročitajte jednostavna uputstva!

Enyaq iV je ovogodišnji najvažniji Škodin model, a biti će predstavljen upravo danas u 19:00 sati u Pragu. Budući da vladaju ograničene mjere kretanja Škoda je inovativno organizirala prezentaciju za sve zainteresirane.

Donosimo vam sve informacije vezane uz prezentaciju novog modela, pa ukoliko se osjećate vični i dovoljno spretni, slobodno pogledajte prezentaciju kao ekskluzivni svjetski auto novinar. Potom, pošaljite nam vaša zapažanja i informacije koje smatrate najvažnijima, a najbolje ćemo objaviti.

Pročitajte i angažirajte se! Nema naplate, spama ili bilo kakvih stavki koje će vas opterećivati.

 

Digitalna propusnica za svjetsku premijeru modela ENYAQ iV u utorak, 1. rujna 2020. godine, od 18:40 sati na web-mjestu https://skoda-virtual-event.com, na kanalima društvenih mreža ili na ŠKODA Storyboardu

 

Mladá Boleslav, 1 rujna 2020. godine – Danas u 19:00 sati u Pragu održat će se svjetska premijera novog modela ŠKODA ENYAQ iV: obožavatelji marke ŠKODA mogu diljem svijeta putem interneta pratiti događaj zahvaljujući novokoncipiranom, virtualnom formatu premijere te će tako i sami biti u središtu događanja. U minutama prije svjetske premijere moći će u digitalnom paviljonu marke ŠKODA razgledati konceptualnu studiju ŠKODA VISION iV sa svih strana, a nakon prezentacije vozila moći će vidjeti i model ŠKODA ENYAQ iV. Također, izloženi su odabrani modeli iz 125-godišnje povijesti proizvođača automobila, a u studiju s prijenosom uživo istaknuti će stručnjaci s gledateljima podijeliti zanimljive dodatne informacije o modelu ENYAQ iV. Posjetite nas na web-mjestu https://skoda- .virtual-event.com. Na Twitteru ćete putem @skodaautonews k tomu pronaći objave uživo te ekskluzivne sadržaje izravno sa svjetske premijere.

 

Večeras će obožavatelji marke ŠKODA diljem svijeta moći uživo pratiti trenutak kada se u Pragu bude začulo: „Predstavljamo vam novi model – ŠKODA ENYAQ iV.” Zahvaljujući novooblikovanoj online prezentaciji češki će proizvođač automobila na internetu nuditi bogat program u vezi sa svjetskom premijerom svoje nove automobilske perjanice. U okviru virtualne prezentacije modela upotrebljavat će se kamere s prikazom od 360 stupnjeva, zbog čega će gledatelji imati osjećaj kao da se nalaze u samom središtu događanja u Pragu.

 

Virtualni paviljon s različitim svjetovima marke ŠKODA

20 minuta prije i 20 minuta nakon prezentacije vozila u studiju s prijenosom uživo gledatelji online premijere moći će pratiti uzbudljive intervjue s istaknutim stručnjacima. Na kanalima društvenih mreža poduzeća k tomu će moći uživo slati vlastita pitanja. U virtualnom paviljonu marke ŠKODA najprije će biti izložena konceptualna studija VISION iV, a nakon prezentacije uživo gledatelji će moći vidjeti i model ENYAQ iV. Zahvaljujući prikazu od 360 stupnjeva korisnici će moći promatrati oba vozila sa svih strana, a k tomu će se za oba modela moći preuzeti opsežan informacijski materijal. Marka ŠKODA na okretnoj platformi predstavit će odabrane modele iz svoje bogate 125-godišnje povijesti poduzeća. Posjetitelji će moći saznati više informacija i o angažmanu češkog proizvođača automobila u okviru natjecanja Tour de France, biciklističke utrke koju već 17 godina podržava kao partner.

 

Digitalna propusnica u 18:40 – dvadeset minuta prije prezentacije uživo

Prijenos uživo započet će u 19:00 sati. Do tada će se korisnici moći slobodno kretati digitalnim izložbenim salonom te će jednu minutu prije početka prijenosa prezentacije primiti podsjetnik.

Virtualni paviljon već je otvoren, a studio s prijenosom uživo bit će online večeras u 18:40. Nakon svjetske premijere virtualni izložbeni salon ostat će otvoren još dva sata. Na web-mjestu https://skoda-virtual- event.com, na kanalima društvenih mreža marke ŠKODA (Facebook i Twitter) ili putem ŠKODA Storyboarda (www.skoda-storyboard.com) zainteresirani će posjetitelji dospjeti na odredišnu stranicu za virtualnu prezentaciju. Nakon kratke provjere sustava krajnjeg uređaja koji se upotrebljava i verzije internetskog preglednika Chrome, Firefox ili Safari bit će omogućen besplatan i neograničen pristup.