Brabusove visoke performanse za Porsche 911 Turbo S

Novi Brabusov superautomobil visokih performansi iz 3,8 litrenog twin turbo motora izvlači 820 KS, 950 Nm okretnog momenta i maksimalnu brzinu od 340 km/h

Brabusov tim sada također nudi ekskluzivni asortiman poboljšanja za Porsche 911 Turbo S trenutne serije 992. Inženjeri najveće svjetske neovisne tvrtke za doradu automobila tehnički i vizualno su doradili Porsche 911 Turbo i stvorili vrhunsku izvedbu kojoj je do 100 km/h potrebno samo 2,5 sekunde, dok joj maksimalna brzina, ali pazite – elektronički ograničena – iznosi 340 km/h.

Vizualno, Brabus oplemenjuje trenutni 911 Turbo Coupe ili Cabrio s novorazvijenom nadogradnjom aerodinamike i kotačima promjera 21 i 22 inča. Ovjes pruža još agilnije upravljanje zahvaljujući Brabus adaptivnim sportskim oprugama. Sve komponente u doradi su neovisno testirane i dolaze uz trogodišnje ili do 100 tisuća km Brabusovo jamstvo.

Brabusovi inženjeri iskoristili su svoju stručnost iz 45 godina stvaranja sportskih nadogradnji za automobile kako bi razvili jednako moćnu i izdržljivu nadogradnju performansi za trenutne modele Porsche 911 Turbo S. Njihov 3,8 litreni twin-turbo šestcilindrični bokser motor nudi tvorničke rezerve koje su iskorištene bez narušavanja izdržljivosti tijekom detaljnih ispitivanja na stacionarnim i mobilnim ispitnim stolovima i tijekom opsežnih probnih vožnji na trkaćoj stazi i na cesti.

Aerodinamika je jasno ključna je za ovako brz automobil. Zato su dizajneri Brabusa Porsche podvrgli testiranju u zračnom tunelu kako bi razvili jednako učinkovite i upečatljive komponente karoserije, koje su proizvedene od karbona.