BMW-ov superbike za dnevnu sobu po cijeni od 200 eura

BMW M 1000 RR po cijeni od 200 eura a koji će se idealno uklopiti u vašu dnevnu sobu? Lego to čini mogućim zahvaljujući tehničkom modelu u omjeru 1:5 a koji se sastoji od 1920 komponenti

Za većinu ljubitelja motocikala sezona je već odavno završila. Motocikli su parkirani na toplom i sigurnom, skupljaju prašinu u garaži i uživaju u zimskom snu… No, za sve one vične zimskoj akciji, Lego je pokrenuo novi izazov. Naime, u seriji ‘Technic’ predstavljen je BMW M 1000 RR kojeg krasi znatan broj djelomično funkcionalnih detalja.

Primjerice, Lego BMW M 1000 RR ima potpuno funkcionalan trostupanjski mjenjač plus prazan hod, prednji i stražnji ovjes te mogućnost skretanja na prednjoj osovini. Ostale značajke poznate sa originala uključuju pogonski lanac u zlatnoj boji, vjetrobransko staklo te tri različite konfiguracije instrumenata. Uz to, tu je i štender za podizanje stražnjeg dijela motocikla kao i izložbeni stalak. Dakle, Lego BMW M 1000 RR će zasigurno privlačiti poglede u vašoj dnevnoj sobi. No prije toga, čak 1.920 komponenti mora biti ispravno sklopljeno. Oni koji to uspješno svladaju moći će uživati u atraktivnoj maketi u mjerilu 1:5.

Nažalost, BMW M 1000 RR nije savršen božićni dar, barem ne kada je u pitanju 2021. godina. Zašto? Ovaj komplet će biti dostupan u specijaliziranim Lego trgovinama od 1. siječnja 2022. dok u slobodnu prodaju kreće tek 1. ožujka?! Lego ‘Technic-Set’ BMW M 1000 RR dostupan je pod brojem 42130 po cijeni od 199,99 eura. Inače, Lego ovaj komplet preporučuje isključivo za djecu stariju od 18 godina.