BMW nudi svoj model X1 uz promotivnu cijenu

Idealna prilika za kupovinu pred ljetnu sezonu i nove avanture: Brza isporuka popularnog BMW-a X1 s dodatnim i atraktivnim pogodnostima

U svim Tomić & Co. poslovnicama u tijeku je promotivna akcija jednog od najpopularnijih modela BMW X1, s bogatim paketom opreme, s brzom isporukom i to po cijeni već od 299.000 kn. Ovo je idealna prilika za kupce kako bi potpuno uživali u ljetnoj sezoni, s obzirom na brzu isporuku i atraktivne cijene. Kako bi doživljaj bio potpun Tomić & Co. kupcima je osigurao dodatne pogodnosti.

Svaki kupac dobit će gratis BMW servisni paket u trajanju od pet godina, ili za prijeđenih 100.000 kilometara, i besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci. Tu je i raznovrsna bogata oprema (automatik, sportska sjedala, navigacija, LED svjetla, Park Distance Control, ConnectedDrive i još mnogo opcija) uz atraktivne uvjete financiranja.

Prilika koja se ne propušta: Gratis servisni paket u razdoblju od čak 5 godina i besplatno BMW osiguranje guma u trajanju od 36 mjeseci

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta.

Također, svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranju guma. Vrijedi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova.