BMW 318d za 13 eura +PDV dnevno

Popularna Trojka na akciji s 'Advantage' paketom dodatne opreme, gratis petogodišnjim servisnim paketom, produljenim jamstvom i osiguranjem guma u trajanju od 36 mjeseci

Atraktivni BMW 318d Advantage u operativnom leasingu s ostatkom vrijednosti u svim Tomić & Co. salonima tijekom 60 mjeseci dostupan je za svega 13 eura dnevno plus PDV – uz 0% učešća i 0% troškova obrade ugovora. Uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, izbjeći ćete dodatne troškove održavanja.

U cijenu je uključen i BMW Repair Inclusive paket produljenog jamstva koji omogućuje dvije godine zaštite od troškova izazvanih neočekivanim kvarovima, a nakon isteka se može produžiti i do 5 godina ili za 200.000 kilometara. Osim toga, svaki kupac besplatno dobiva i BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci – optimalnu zaštitu koja pokriva do 100% troškova vezanih za oštećenje originalnog kompleta kotača.

BOGATA OPREMA

Zahvaljujući inovativnim rješenjima sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu kao nikada do sada povezuje vozača, okolinu i samo vozilo – po čemu je oduvijek bio lider klase. U paketu opreme uključenom u cijenu tako se izdvajaju automatski mjenjač, sportski kožni upravljač, Park Distance Control, automatski multi-zonski klima uređaj, LED prednja i stražnja svjetla, navigacijski sustav, tempomat s funkcijom kočenja, unutarnji retrovizor s automatskim zasjenjenjem, DAB Tuner, TeleServices i ConnectedDrive Services te dr.

Stoga ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW model – sada dostupan s bogatim ‘Advantage’ paketom dodatne opreme.
Dodatne informacije potražite na: https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-10-07-318d-Advantage.html

ATRAKTIVNI UVJETI ZA KUPNJU MODELA BMW SERIJE 3

Popularni BMW 318d s još dva modela serije 3 – BMW 320d i BMW 320d xDrive – opremljeni ‘Advantage’ paketom opreme također su dostupni i u dodatnoj ponudi, uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket te više atraktivnih uvjeta financiranja putem BMW Financial Services. Financiranje po modelu 50:50 uz 0% fiksne kamate u HRK ili EUR omogućava da se 50% novog vozila plati odmah, a preostalih 50% za godinu dana.

Financiranje po modelu 1/3 uz 1,95% fiksne kamate u HRK ili EUR podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila prije isporuke, druge trećine nakon 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u EUR od 2,95%. Točnije, trošak obrade ugovora iznosi 0,85% od kupoprodajne cijene vozila za rok otplate od 36 do 48 mjeseci te 1,40% za rok otplate od 60 do 72 mjeseca dok je uz poček trošak obrade ugovora 0%. Moguća je i odgoda početka otplate za razdoblje od tri mjeseca bez obračuna naknade, uz promjenjivu kamatnu stopu od 3,99%.