Auto katalog 2020. Stigao je na 236 str!

Na svim kioscima dostupno je tradicionalno godišnje izdanje Auto motor i sportovog kataloga automobila, na čak 236 stranice koje otkriva preko 2400 modela iz čitavog svijeta i donosi sve tehničke podatke na jednom mjestu.

Tradicionalno specijalno izdanje svojevrsna je ‘biblija’ za sve automobilističke entuzijaste. U 64. izdanju možete pronaći više od 2400 automobila, počevši od egzotičnih modela i superautomobila, preko kompletnog pregleda serijskih automobila, abecednim redoslijedom po markama, od Alfe do Volva.

Tu su i najopširniji tehnički podaci na jednom mjestu

Osim fotografija i tekstualnog opisa ključnih značajki te motorizacije svakog pojedinog modela, na posljednjih 40 stranica čeka vas ‘Autosvijet u brojkama’. Ovaj dio kataloga donosi detaljne tehničke podatke svih važnijih serijskih automobila u poglavlju dimenzija, mase, performansi, potrošnje i CO2-emisija.

Jedino mjesto gdje možete pročitati o svim egzotičnim svjetskim proizvođačima

Na početku izdanja donosimo 5 najvećih zabluda o baterijama te ponudu svih elektro-automobila s navedenim prednostima i manama. Raskošno izdanje na čak 236 stranica, s kvalitetnim fotografijama i vrijednim tehničkim podacima, jedinstven je proizvod na hrvatskom tržištu, po cijeni od 49 kn.

Požurite na kioske!