Trash&Burn – American car meeting and Rock&Roll festival

Trash&Burn miting američkih automobila nastavlja i ove godine u izmjenjenom ''corona edition'' izdanju i na novoj lokaciji auto kampa Lapaž u Toplicama Sv.Martin

Iako smo prošle godine u ovo vrijeme bili već dobrano pod velom notornog Korona virusa, tradicionalni festival retro automobila, lijepih žena i dobrog rock and rolla Trash&Burn ipak je održan. Stoga ne čudi da je on jaki mamac ne samo za domaće, već i za strane posjetitelje. Ove godine održat će se na lokaciji auto kampa Lapaž u vikendu 18. i 19. lipnja.

Zbog sveopće korona situacije miting se održava u limitiranom izdanju do 500 posjetitelja. Program se neće bitno mijenjati te vas standardno očekuje brdo dobre zabave uz rockabilly, rock and roll bendove, pin-up djevojke, dj-e, burlesk nastupe, barber shop, tattoo, a kroz dan na bazenima Terma Sveti Martin biti će organizirani ”pool party” uz rockabilly dj-a.

Za sve Trash&Burn posjetitelje Terme Sveti Martin daju popuste na Aqua park te na smještaj u apartmanima i hotelu. Karte se mogu nabaviti online po cijeni od 75 kn po danu ili 120 kn za oba dana.