Tokić tvrtka bogatija za novog člana Uprave

Ivan Šantorić postao je član Uprave (COO) odgovoran za maloprodaju i opskrbni lanac u tvrtki Tokić, a na tu poziciju dolazi nakon dugogodišnjeg rada u sustavima Agrokor i SPAR Hrvatska

Gospodin Šantorić je izgradio bogato iskustvo prije svega radeći na optimizaciji supply chain procesa, te kasnije procesa u maloprodaji i veleprodaji. Tome u prilog idu brojni realizirani projekti i pozitivni rezultati, koje je na poziciji direktora opskrbnog lanca te direktora maloprodaje, a kasnije i veleprodaje, u suradnji sa svojim kolegama implementirao.

Karijera s fokusom na supply chain menadžment

Svoju karijeru započeo kao asistent u području Logistike Konzuma te je s vremenom preuzeo upravljanje nad operacijama u maloprodaji i veleprodaji u Konzumu i VELPRO Centru. Gospodin Šantorić je u Sparu Hrvatska radio na zadacima vezanim uz optimizaciju supply chain operacija.

Pored diplome inženjera telekomunikacija, svoje znanje širio je u jednoj od najvećih i vodećih međunarodnih poslovnih škola – INSEAD. Upravo tamo je proširio svoje vidike u poslovanju, ali i osnažio vještinu vođenja tima.