Serija Garmin pametnih satova

Garmin satovi osmišljeni su za avanturiste i sportaše, stvoreni da bi svojim korisnicima u puno aspekata olakšali život

Često ne nosite novčanik sa sobom na trčanje ili dok šećete psa? Plaćajte putem Garmin sata i novčanik ostavite kod kuće ili u autu. Garmin Pay je brz, siguran i praktičan način plaćanja na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje od sada i Visa debitnim karticama Erste banke.

Garmin Pay je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin Pay omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata.

S druge strane Instinct Crossover najnoviji je i unikatan dodatak popularnoj obitelji Instinct robusnih, namjenski izgrađenih pametnih satova iz Garmina. Instinct Crossover je hibridni GPS pametni sat napravljen za one koji cijene iskustvo klasičnog analognog sata, ali koji ne žele ugroziti bitnu funkcionalnost pametnog sata ili robusnu izdržljivost sata.

Odvažne, luminescentne kazaljke na satu Instinct Crossovera dinamički poboljšavaju robusno 24/7 praćenje zdravlja i funkcije praćenja aktivnosti na digitalnom zaslonu koji se lako čita. A zahvaljujući Garmin solarnom punjenju, trajanje baterije na Instinct Crossoveru može se mjeriti u mjesecima, a ne u danima.