Renault predstavio svoje hibride i najpovoljnije plug-in-modele na tržištu

Renault je nakomn električnih modela napokon predstavio svoje hibrtide. To je Clio koji može biti samo klasičan hibrid te Captur i Megane Grandtour koji dolaze kao punjivi plug-in hibridi s većim baterijama

Renault, pionir elektro mobilnosti svoju ponudu od sad širi i hibridnim modelima koje svrstava pod zajednički nazivnik E-Tech. Hibridne modele tako predvodi Clio HEV E-Tech koji starta od 147.400 kn (oprema Intens) zahvaljujući redovitom popustu od 5000 kn na početnu cijenu.

Najviše nam se dopada Captur E-Tech kao najjeftiniji plug-in na tržištu

Korak iznad su E-Tech punjivi hibridi (Plug-in) koje zastupaju Captur PHEV i Megane Grandtour PHEV. Sa početnih 222.400 kn (uz popust od 5000 kn) Captur tako postaje ne samo cjenovno najpovoljniji Plug-in hibrid na tržištu nego i jedini model u svojoj klasi ovako motoriziran.

Megane Grandtour ima nešto veću početnu cijenu, ali i veći popust (6000 kn) te strata od 235.000 kn. Naravno, ukoliko ste jedan od “sretnika” kojima su odobrene subvencije, nabavka novih Renaultovi Plug-in modela može biti još i povoljnija.

Također treba naglasiti da za sve E-Tech modele Renault nudi Transverzalnu akciju uz Renault financiranje s plaćanjem u 4 godišnje rate te sa 4 godine produljenog jamstva i 4 zimske gume gratis. Detaljne informacije o novoj Renaultovoj E-Tech gami uz detaljna tehnička objašnjenja o inovativnoj serijsko-paralelna hibridnoj tehnologiji koju koriste.