Posebna ponuda za novi BMW 318d

Novi BMW 318d uz bogatu opremu može biti vaš po cijeni već od 333 tisuća kuna

Ekskluzivno predstavljen u prostorijama generalnog zastupnika BMW Tomić & Co. novi model serije 3 BMW 318d izazvao je oduševljenje svih okupljenih. Obožavatelji limenih ljubimaca imat će priliku uživati u novom, poboljšanom dizajnu BMW serije 3 po atraktivnoj cijeni već od 333 tisuća kuna, a s najprodavanijim modelom svih vremena iz BMW serije 3, dolazi vrhunska i bogata oprema s vrhunskim digitalnim inovacijama. Potpuno zadovoljstvo u vožnji je zajamčeno.

Bogata oprema modela BMW 318d donosi novu digitalnu povezivost između vozila i vozača. Mogućnost digitalnog osobnog asistenta ili digitalnog ključa dodatno olakšava vozaču svakodnevno upravljanje vozilom. Navigacija, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional i TeleServices na novom zakrivljenom zaslonu pružaju mnoge mogućnosti. LED prednja i stražnja svjetla, sportski automatski mjenjač, a njegovom specifičnom sportskom izgledu pridonose M shadow line od visokog sjaja i naplatci od lake legure „V-spoke“ 778. Dio opreme čine i senzori za parking koji omogućavaju bezbrižnost parkiranja, poboljšani digitalni alarm, te zaštita od zasljepljivanja uz retrovizore s automatskim zasjenjivanjem.

Bogata oprema donosi vrhunske digitalne performanse

U današnjem užurbanom vremenu, inovativne tehnologije u automobilu su postale nezaobilazne u planiranju i izvedbi digitalnih mogućnosti automobila modernog vremena. Lako povezivanje i neometana komunikacija u novom BMW-u serije 3, samo je jedna od pogodnosti koja vožnju čini još lagodnijom i sigurnijom. Osim atraktivnog dizajna, maksimalna praktičnost se postiže zahvaljujući BMW Curved Display-u koji pruža potpuni pregled svih važnih informacija i praktično upravljanje dodirom.

Vrhunac osobitih performansi koja dolazi u ovoj nenadmašnoj opremi je osobni digitalni asistent koji je uvijek uz vas i odgovara na glasovne naredbe. Primjerice, samostalno obavlja željene funkcije poput otvaranja bočnog prozora na ulazu u parkiralištem, na radost vozača obavještava o statusu vozila, prometnim gužvama na putu i parkirnim mjestima na vašem odredištu. Zaista korisno i ugodno društvo, u skladu sa svim novim, vrhunskim performansama omiljenog modela BMW-a serije 3.

U cijenu ulaze i pogodnosti koje dobivate odmah prilikom kupnje automobila. BMW Service Inclusive paket bez dodatnih troškova održavanja 5 godina ili za prijeđenih 100 tisuća kilometara. Kvalitetne, originalne BMW gume osigurane su 36 mjeseci, uz do 100 posto nadoknade štete.