Osram: Kablovi za punjenje električnih vozila

Budite bezbrižni na vašim putovanjima uz Osramov 'Battery Charge' portfelj. Osram kablovi za punjenje dizajnirani su za širok raspon različitih vozila, od potpuno električnih do plug-in hibrida

Uvođenje električnih vozila pokreće revoluciju u vožnji. Sve više vlasnika automobila odlučuje se za električnu energiju kao gorivo, a broj električnih vozila na cesti brzo raste. Osram kablovi za punjenje za električna vozila precizno su proizvedeni prema najvišim sigurnosnim standardima. Svaki kabel radi tako što stvara sigurnu vezu između mjesta za punjenje i vozila, stvarajući krug koji omogućuje protok punjenja do pogonskih baterija. Kada se baterije dovoljno napune, kabel se može odspojiti i spremiti – i vaše vozilo je spremno za put.

Uz ukupno sedam novih proizvoda, sada možete odabrati pravi kabel za svoje vozilo i puniti ga na gotovo svakoj stanici za punjenje, bilo da ste u pokretu, na poslu, u kupovini i naravno kod kuće sa pravom zidnom kutijom ili čak i na konvencionalnoj utičnici. Svi Osram kablovi za punjenje dugi su pet metara i opremljeni su ergonomski dizajniranom ručkom za punjenje – stavljajući većinu mjesta za punjenja na dohvat ruke. Proizvedeni na najvišoj razini kvalitete, zaštićeni su od ulaska prašine i vode u skladu s IP65 certifikatom, otporni su na udarce i udarce prema IK10 standardima, te TÜV testirani i certificirani.

Kablovi za punjenje su naravno u skladu s važećim europskim propisima i prošli su propisane postupke ocjenjivanja sukladnosti. Svaki kabel ima životni ciklus do 20 tisuća sati, dvogodišnje Osram jamstvo i za dodatnu zaštitu dolazi s vlastitim izdržljivim robusnim i kompaktnim kućištem za pohranu. Zgodno je da su upute za korisnika pričvršćene na stražnju stranu kutije za pohranu i stoga su brzo pri ruci.