Osram: Starter velike snage za široki raspon vozila

Osram BATTERYstart PRO 1000 je novost kod litijskih baterijskih startera, postavljajući novi standard u tehnologiji baterijskog pokretanja

Iskorištavajući snagu litijske tehnologije, posebno je dizajniran za okruženja radionica. Kompaktan, lagan i jednostavan za korištenje u usporedbi s tradicionalnim teškim i glomaznim olovo kiselinskim starterima. Siguran i kompaktan, litij-ionsko kobaltni (LiCoO2) starter baterije, pokrenut će sva 12V benzinska vozila i dizelska motorna vozila.

Puno manje veličine u usporedbi s tradicionalnim olovo kiselinskim starterima, BATTERYstart PRO 1000 je 75 posto lakši od tradicionalnog olovo kiselinskog startera, ali i dalje sigurno isporučuje snagu visokih performansi. Uključuje inteligentne sigurnosne stezaljke za upravljanje snagom između startera i vozila, održavanje sigurnosti korisnika s obrnutim polaritetom, zaštitu od kratkog spoja i skoka napona. Ima integrirano snažno LED svjetlo i mogućnost ultra brzog punjenja. Osram daje dvije godine jamstva na ovaj proizvod.