OSRAM LEDinspect svjetiljke prilagođene vašim potrebama

Sada je moguće odabrati točno onu svjetiljku i pravo svjetlo za vaše specifične zahtjeve s individualnim optimalnim prednostima i idealnima karakteristike proizvoda upravo za vas

Dvanaest potpuno novih proizvoda koji se odlikuju izvanrednim OSRAM dizajnom, izvrsnom kvalitetom s više značajki i nizom iznimnih prednosti. Iz tog razloga svjetlost je sada fleksibilna, rotirana, punjiva, podesiva, izvanredna, proširiva, izdržljiva i još mnogo više.

S novim OSRAM LEDinspect inspekcijskim svjetiljkama sada ste opremljeni za gotovo svaku situaciju u kojoj je inspekcijsko svjetlo potrebno i može biti korišteno. Svjetlo se može točno podesiti kako i gdje je potrebno.

Ova inspekcijska svjetla projektirana su i razvijena kao svestrani alat za precizan rad. U obzir uzimaju individualni dizajn svakog svjetla računajući kako će se svjetlo koristiti i uključuje dodatne značajke kao što su magneti, kopče, kuke i rotirajuće glave, zavojni i fleksibilni elementi, sve smještene u kućištima savršeno velike veličine.

Svaka pojedinačna inspekcijska svjetiljka odražava profesionalno razumijevanje aplikacija i isporučuje svjetlost točno tamo gdje je i kada to potrebno. Nova, svestrana i varijabilna paleta inspekcijskih svjetiljaka omogućuje preciznu, učinkovitu i djelotvornu upotrebu svjetlosti.