Svaki prtljažnik treba Osramovo brtvilo za gume

Koristeći najnoviju tehnologiju gela Osram TYREseal KIT omogućuje vam brtvljenje gume s oštećenjem do 6 mm i napuhavanje iste priloženom pumpom. Nakon što je guma zapečaćena možete nastaviti putovanje do 200 km

Iako su mnogi automobili opremljeni rezervnom gumom koja će vam pomoći da se vratite na cestu, sve više automobila dobiva se s kompletom pjene za popravak. U stvari, do 22 posto automobila proizvedenih u 2019. godini isporučeno je sa sličnim kompletima pjene – odnosno brtvilom za gume. Osram TYREseal pjena može se isprati pa se guma nakon toga može trajno popraviti umjesto da se kupuje nova.

Osramovim brtvilom problem rješavate u samo deset minuta i ne treba vam nikakav dodatni alat. Osram TYREseal KIT sadrži Osram TYREseal 450 i pumpu za gume, a isporučuje se s torbicom tako da se komplet može uredno pohraniti u prtljažnik automobila. Osramovim brtvilom i pumpom možete krpati gume do veličine od 21 cola, a na samom proizvodu možete isčitati uputstva za uporabu.

Veliki displej očitava tlak u gumi u PSI i Bar vrijednostima, dok je OSRAM TYREseal 450 proizveden je prema istom izvornom standardu kompleta pjena s ostalim proizvođačima automobila i kompatibilan je s njihovim brtvenim kompletima.