Osram LEDriving portfelj profesionalnih radnih svjetala

Osram je predstavio ukupno 16 novih radnih svjetala s maksimalnom optičkom učinkovitošću, djelotvorna i s homogenom distribucijom svjetla

Uz Osram LEDriving portfelj profesionalnih radnih svjetala, sada je moguće pronaći točno pravu rasvjetu za širok raspon posebnih stručnih zadataka i primjena. Modularna serija usredotočena je na najvažnije aspekte korištenja radnog svjetla: osvjetljenje, performanse, kvaliteta, oblik, izdržljivost, funkcionalnost i posljedično to također može rezultirati povećanom sigurnošću na radu za vas i druge.

Optimalni čimbenici mogu se odabrati i odrediti prioritet za svaku odgovarajuću primjenu; na taj se način radna svjetla su savršeno prilagođena pojedinačnim zahtjevima i potrebama. Prikladna su za vozila od 12V i 24V i sa ukupno četiri uzorka snopa – Flood, Spot, Wide i Ultra-Wide i četiri razine snage – 1500lm, 2500lm, 3500lm i 4500lm dostupne su za svako radno svjetlo. Osim toga, mogu se montirati na tri različita načina: izravna montaža, fleksibilna montaža i montaža za teške uvjete rada – OSRAM je također za tu svrhu razvio posebno dizajnirane nosače. Za različite profile zahtjeva i više varijantnu upotrebu.

Cijeli portfelj testiran je u laboratoriju za simulaciju okoliša certificiranom prema DIN EN ISO/IEC 17025 za ekstremne vanjske utjecaje kao što su voda, prašina, udarci, visoke i niske temperature, trajne vibracije i udarce, što potvrđuje najviša IP i IK klase zaštite IP6K8 & IP6K9K. Osim toga, kompletna serija je “Made in Europe” i OSRAM osigurava pet godina jamstvo na ove proizvode.