Novi Renault Kangoo i Express

Renaultova revolucija u segmentu kombija kreće s potpuno novim modelima Kangoo i Express. Oni će biti dostupni u izvedbi osobnog automobila i kao LGV

Predstavljanje i lansiranje cjelovite ponude četiriju vozila očekuje se u proljeće 2021. Renault Kangoo bit će dostupan u različitim veličinama i s bogatom ponudom motora. Kupci će moći birati između dvije dužine, ručnog ili automatskog mjenjača te dizelskog, benzinskog ili električnog motora. Korisni obujam seže od 3,3 do 3,9 m³ u standardnoj izvedbi i od 4,2 do 4,9 m³ u produljenoj izvedbi.

U putničkoj i teretnoj izvedbi Kangoo će se proizvoditi u Renaultovoj tvornici u Maubeuge u Francuskoj, odakle će se plasirati na europska i druga tržišta. Osvježenim će se izgledom, naglašenom udobnošću, bogatom opremom i novim sustavima za pomoć u vožnji savršeno prilagoditi dinamičnim potrebama obitelji i timova.

Renault Express praktičan je furgon namijenjen mladim poduzetnicima te vlasnicima mlaih flota koji traže pristupačno vozilo prilagođeno njihovim osobnim potrebama. Renault Express može pohvaliti najvećim obujmom pretinaca za odlaganje u klasi (48 l) i utovarnim kapacitetom od 3,3 do 3,7 m3.