Nova Toyota Proace City i City Verso u prodaji uz najduže jamstvo

Kompaktni furgon Toyota Proace City starta od 108.080 kn + PDV dok za putničku izvedbu Proace City Verso treba izdvojiti 129.900 kuna

Toyota se vraća u klasu lakih dostavnjaka uz pomoć suradnje s grupacijom PSA na čijoj platformi nastaju kompaktni modeli Proace City (furgon) i Proace City Verso (putnička varijanta).

Kako Proace City dijeli veliku većinu tehničkih rješenja, uključujući i motore, s blizancima Citroën Berlingom, Peugeot Rifterom/Partnerom i Opel Combom tako su i dimenzije odnosno volumeni istovjetni.

Volumen od 3,3 do 4,7 m3

Kratka izvedba stoga mjeri 4,4 metra u dužinu uz obujam teretnog prostora od 3,3 m3 dok je produžena izvedba duga 4,7 metra, a utovarni volumen uz opciju Smart Cargo iznosi 4,3 m3. Obje varijante mogu se pohvaliti i izuzetnom nosivošću od jedne tone.

Putnička je izvedba u ponudi s pet ili sedam sjedala, i u kratkoj i u dugoj izvedbi, a treba naglasiti da se u drugom redu nalaze tri zasebna sjedala sa Isofix priključcima. Sva putnička sjedala imaju opciju potpunog preklapanja, uključujući i suvozačkog, radi dobivanja maksimalnog obujma za prijevoz tereta i radi praktičnosti.

Posebno je zanimljiva ponuda modela N1 za pravne osobe

Tvrtkama i obrtnicima će biti posebno zanimljiva N1 izvedba s fiksnom pregradom iza drugog reda sjedala koja nudi mogućnost 100 % odbitka PDV-a. Izbor benzinskih i dizelskih pogonskih motora nudi raspon snage od 75 do 130 KS, a tu je i izbor ručnih mjenjača s pet odnosno šest brzina, kao i automatski mjenjač s osam brzina.

Interijer Toyote Proace je posebno prozračan, a po pitanju prostranosti istovjetan je svojim PSA-blizancima

Zahvaljujući poznatoj percepciji Toyotine kvalitete, ali i 5-godišnjoj garanciji bez ograničenja kilometraže odnosno vrlo povoljnim paketima financiranja Toyota planira osvojiti u bliskoj budućnosti zauzeti oko 4,5 posto domaćeg tržišta.

Proace je cjenovno konkurentan svojim blizancima

Početna cijena za Proace City 1.2P Base (110 KS) iznosi 108.080,00 kn + PDV, putnički Proace City Verso 1,2P Combi kreće od 129.900 kn (sa PDV-om i PPMV-om) dok je Proace City Verso N1 1,2P Combi dostupan uz mogućnost 100% odbitka PDV već od 124.330 kuna (sa PDV-om i PPMV-om). Sve cijene i opreme dostupne su na poveznicama:

Cjenik komercijalni Proace City Van – LINK

Cjenik putnički Proace City Verso – LINK

Cjenik N1 Proace City Verso – LINK