Nova Garmin DriveSmart navigacija

Nova Garmin DriveSmart 66, 76 i 86 serija dolazi s velikim zaslonima, poboljšanom glasovnom uslugom navigiranja te putničkim sadržajem za lakše usmjeravanje

Garmin DriveSmart 66, 76, i 86 serija predstavlja nove kolekcije prenosivih GPS uređaja koji vozačima nude više jednostavnosti i slobode. Garmin DriveSmart dolaze sa zaslonima od 6, 7 ili 8 inča visoke rezolucije pomoću kojih vozači pronalaze najbolji put do odredišta. Model sa zaslonom od 8 inča može se i vrlo jednostavno montirati u pejzažni ili portretni način rada. Uz ovu navigaciju, obiteljska putovanja i odlazak na posao postat će vrlo lagani zahvaljujući detaljnom prikazu karte Europe i brojnim funkcijama kao što su usmjeravanje na ekološke zone, pozivi bez upotrebe ruku te ugrađena Garmin glasovna pomoć koja nudi daljnje upute.

Vozači će biti opušteniji uz novu funkciju usmjeravanja na ekološke zone. Nakon napravljenog eko profila, vozači će dobiti upozorenja i usmjerenja o ekološkim zonama na njihovoj ruti. Garmin DriveSmart serija prikazuje vozačima sve moguće opasnosti te tako stvara sigurnu vožnju i svijest o situaciji. Vozači dobivaju upozorenja o nadolazećim promjenama brzine, oštrim zavojima i drugim potencijalnim opasnostima te tako ostaju u toku sa svim uvjetima na cesti.

Nova serija Garmin DriveSmart dolazi s brojnim funkcijama koje vozaču olakšavaju svako putovanje. Vozači također mogu pogledati i recenzije ostalih putnika koji preporučuju restorane, hotele i atrakcije na zadanoj ruti. Uz to, pomoću Foursquarea, Garmin DriveSmart navigacija dolazi s milijunima označenih popularnih mjesta.