Garmin i Campercontact: Savršena kombinacija za svakog avanturista

Garmin i tvrtka Campercontact ostvarili su suradnju, gdje opsežna Campercontact baza podataka o lokacijama za kampere i kamp-prikolice pruža putnicima velik broj informacija i već je učitana na svim Garmin Camper uređajima

Ova baza podataka sadrži sve pouzdane informacije nadohvat ruke koje su vam potrebne za fantastično putovanje i omogućuje vam da unaprijed kreirate svoje putovanje, a zatim prilagodite svoje putovanje u hodu. S više od 35 tisuća lokacija za kampere i kamp prikolice u cijeloj Europi, uvijek postoji neko mjesto koje odgovara vašim potrebama. Kako biste bili sigurni da imate ažurirane informacije o svakoj lokaciji, Campercontact bazu podataka sastavlja zajednica putnika s kamperima i kamp prikolicama.

Na svojem Garmin Camper uređaju možete lako vidjeti Campercontact lokacije na karti i duž vaše rute. Ako otvorite unaprijed instaliranu bazu podataka, možete tražiti lokacije u vašoj blizini ili u određenoj regiji. Također, možete filtrirati ove rezultate prema željenim sadržajima, kao što su vodoopskrba, napajanje ili Wi-Fi, kako biste lakše pronašli upravo ono što tražite. Nakon odabira lokacije, vidjet ćete sve potrebne informacije o njoj, poput fotografija lokacija, prosječnu ocjenu recenzija, cijene, vrste lokacije, vremena otvaranja, broja mjesta, dopuštenih dimenzija vozila, raznih objekata, aktivnosti u blizini, vrste terena i kontakta lokacije.