Garminova kolekcija Marq satova druge generacije

Garmin predstavio pet luksuznih modernih funkcionalnih satova izrađenih za avanture na kopnu, moru i u zraku

Garmin predstavlja Marq – drugu generaciju, kolekciju pet luksuznih modernih funkcionalnih satova Athlete, Adventurer, Golfer, Captain i Aviator koji su jedinstveno izrađeni da budu pouzdani suputnik za bavljenje sportskim pothvatima, avanturu na otvorenom, letenje i više.

Izrađena od titanija pete klase i živopisnog Amoled zaslona osjetljivog na dodir s kupolastim safirnim lećama, kolekcija Marq (Gen 2) jača je i svjetlija nego prije – a ipak ostaje iskovana od autentičnog Garmin DNK. S namjenskim funkcijama, trajanjem baterije do 16 dana u načinu rada pametnog sata i pažljivo odabranim materijalima, svaki Marq sat je namjerno projektiran za bilo koju životnu avanturu.

Trajanje baterije do 16 dana u načinu rada pametnog sata znači da ne morate brinuti o punjenju tijekom putovanja ili čak tijekom noći. Dok spava, Marq prikuplja vitalne biometrijske podatke kako bi dao individualizirane informacije o kvaliteti sna, stresu i oporavku.

Kada dođe vrijeme za ponovno punjenje, magnetski punjač se bez napora usklađuje sa svakim Marq satom, s vremenom punjenja od jednog sata — dvostruko brže od prethodnog dizajna. Marq (Gen 2) kolekecija ima maloprodajnu preporučenu cijenu u rasponu od 1.950 do 2.550 eura.