Garminov moćan i pametan trenažer

Novi trenažer s izravnim pogonom kombinira ugrađeno kretanje s ekskluzivnom Tacx tehnologijom koja pruža biciklistima najrealističniju vožnju u zatvorenom do sada

Garmin predstavlja Tacx NEO 3M, svoj najprecizniji i najsnažniji trenažer s izravnim pogonom i višesmjernim kretanjem za podizanje vožnje na višu razinu. Najnoviji pametni trenažer za zatvorene prostore dodaje integrirane pokretne ploče kako bi biciklisti uživali u udobnijoj i realističnijoj vožnji. Tacx NEO 3M također se oslanja na svoj inovativni elektromagnetski sustav kočenja motora kako bi isporučio virtualni zamašnjak koji biciklistima omogućuje da iskuse osjećaj vožnje na različitim vrstama cesta, pa čak i nizbrdo.

Osim toga, besprijekorno se integrira s aplikacijom Tacx Training tako da biciklisti mogu dovršiti planove treninga sinkronizirane iz svog Garmin Connect kalendara, sudjelovati u virtualnim grupnim vožnjama, sudjelovati u trenažnim vožnjama s WorldTour profesionalcima i doživjeti impresivne videozapise s nekih od najljepših ruta i mjesta diljem svijeta. Tacx NEO 3M u maloprodaji stoji 1.999 eura.