Novi Garmin pametni satovi epix i fenix serije

Epix Pro i Fenix Pro 7 serija: novi GPS pametni satovi za cjelodnevno praćenje zdravlja i metrike fitnessa, dizajnirane da pomognu sportašima i avanturistima da daju svoje najbolje rezultate

Što je novo kod Epix Pro serije? Možete odabrati između tri opcije veličine za najbolje pristajanje svakom zapešću. Tu je i ugrađena LED svjetiljka s promjenjivim intenzitetom i stroboskopskim načinom korištenja za veću svjesnost tijekom vježbanja u mraku. Red Shift Mode mijenja boje zaslona u nijanse crvene kako bi pomogao korisnicima da se bolje priviknu na tamnije uvjete i smanjio poremećaj ciklusa spavanja.

Uz Epix Pro Steknite bolji uvid u razine kondicije uz napredne funkcije treninga kao što su rezultat na uzbrdici i rezultat izdržljivosti. Trkači koji koriste funkciju Up Ahead sada mogu vidjeti određene kontrolne točke POI (interesne točke), poput postaja za pomoć, izravno na karti kako bi bolje razumjeli što ih čeka. Optimizirani senzor otkucaja srca nudi poboljšano praćenje izvedbe u više sportova. Nova preklapanja vremenskih karata olakšavaju pregled nadolazećih vremenskih uvjeta. Reljefno sjenčanje čini topografske karte čitljivijim.

Dostupni modeli uključuju epix Pro – 42mm, epix Pro – 47mm i epix Pro – 51mm, standardno i Sapphire izdanje, uz cijenu od 949,99 eura.

Što je novo na Fenix Pro 7 seriji? Dostupan u svim veličinama, promjenjivi intenziteti, crveno sigurnosno svjetlo i stroboskopski način rada pomažu tijekom vježbanja u mraku. Redizajnirani pikseli, pozadinsko osvjetljenje i solarni panel poboljšavaju čitljivost u zatvorenom prostoru, pružajući veću svjetlinu, energetsku učinkovitost i prilagodljivost različitim uvjetima osvjetljenja. Poboljšani optički senzori i algoritmi specifični za sport nude bolje praćenje performansi za veći izbor aktivnosti. Pomoću ovog sata izmjerite koliko je lako izdržati dugotrajne napore, uzimajući u obzir i podatke o vježbanju kao što su VO2 max, kratkoročna i dugotrajna opterećenja pri vježbanju i više od svih drugih sportskih aktivnosti. Također možete izmjeriti koliko je lako trčati uzbrdo mjerenjem snage trčanja na strmim usponima i izdržljivosti trčanja na dugim usponima, dok također procjenjujete napredak tijekom vremena na temelju VO2 max i povijesti treninga. Cijene počinju od 849,99 eura.