Krenite u avanture s Garmin zūmo XT2 navigacijom

Potpuno nova satelitska navigacija za motocikle može se pohvaliti većim zaslonom, čvršćom izradom i poboljšanim navigacijskim funkcijama koje pomažu vozačima na cesti i izvan nje da uživaju u svom putovanju

Zūmo XT2 najnoviji je i najnapredniji dodatak popularnoj seriji robusnih, namjenski izrađenih satelitskih navigacija za motocikle. Zūmo XT2 izdvaja se nudeći pozamašan šestinčni ultrasvijetli zaslon koji vozačima daje osjetno veći i svjetliji zaslon od prethodnog modela. Dizajniran da izdrži ekstremne vremenske uvjete i neravan teren, izrađen je prema IPX7 ocjeni vodootpornosti i opremljen je za rad s vibracijama upravljača, za razliku od većine mobilnih telefona. Vozačima koji vole putovati s prijateljima, funkcija Group Ride Mobile omogućuje praćenje svačije lokacije putem aplikacije Tread ili korištenje dodatka Group Ride Tracker (prodaje se zasebno) za praćenje prijatelja kada nije dostupna mobilna pokrivenost.

Vozači mogu imati puno koristi od novog zūmo XT2 s kompatibilnim inReach satelitskim komunikatorom za otključavanje dvosmjernog slanja poruka, dijeljenja lokacije i SOS mogućnosti, u slučaju nužde. Cijene zūmo XT2 uređaja kreće od 599.99 eura.