Garmin Lily sat – dizajniran od žena, za žene

Uz lijepu leću s uzorkom i kućište sata od 34 mm, Lily kombinira klasični izgled s modernim pogodnostima, uključujući praćenje zdravlja, pametne obavijesti i još mnogo toga

Lily je mali i moderan Garminov novi pametni sat. Dostupan je u dva modela – Klasik i Sport, krasi ga 34-milimetarsko kućište, T-poluga držača remena, leća sa suptilnim uzorkom i različite boje pa ga čine idealnim za žene koje traže modnu alternativu onome što je trenutno dostupno na tržištu pametnih satova.

Najmanji pametni sat iz Garmina do sada nadahnut je klasičnim satovima za manja zapešća. Lily ima jedinstvenu leću s metalnim uzorkom koja otkriva svijetli monokromatski zaslon osjetljiv na dodir s tekućim kristalima koji nestaje kad se ne koristi. Svaki od šest različitih Lily stilova ima svoj dizajn leće, pažljivo stvoren da bude suptilan; profinjeni detalj koji se nadopunjuje, a ne natječe se.

Više od modnog dodatka, Lily je pametni sat koji koristi vodeće funkcije za praćenje zdravlja i aktivnosti u industriji za wellness cijelog tijela. Pruža cjelodnevan uvid u zdravstveno stanje praćenjem disanja, zasićenosti krvi kisikom, stresa, hidratacije, kvalitete sna i otkucaja srca, uz upozorenja koja korisnik može konfigurirati za visoka ili niska očitanja.

Satovi su dopstupni u svim Garminovim trgovinama s cijenom od 1990 kuna za Lily Klasik i 1590 za Lily Sport.