Garmin Camper 1090 – doživite više

Novi uređaj za satelitsku navigaciju može se pohvaliti specifičnim navigacijskim značajkama na 10 -inčnom zaslonu

Najnoviji i najveći dodatak seriji uređaja za satelitsku navigaciju Camper 1090 omogućuje putnicima da vide najvažnije informacije tijekom svojeg puta jasnije nego ikad prije. S opcijama portreta i pejzaža, svijetli zaslon Campera 1090 može primiti kamper ili vučnu prikolicu.

Camper 1090 pruža sve osnovne navigacijske značajke za satelitsku navigaciju, uključujući prilagođeno usmjeravanje, koje uzima u obzir veličinu i težinu kampera ili prikolice za pronalaženje odgovarajuće rute, kao i upozorenja na cesti koja korisnicima omogućuju prikaz nadolazećih opasnosti, uključujući oštre zavoje i strminu.

Uz to, putnici mogu iskoristiti i druge značajke Campera 1090 koje dodaju praktičnost i potiču sigurniju vožnju. To uključuje Bluetooth hands-free pozivanje i prerađenu Garmin opciju glasovnog asistenta koja pojednostavljuje naredbe za pokretanje na “OK Garmin”, tako da će vozači moći razgovarati s Camperom 1090, držeći ruke na upravljaču. Ugrađeni Wi-Fi omogućuje uređaju izvođenje ažuriranja karata i softvera bez povezivanja s računalom.

Dostupan odmah Camper 1090 stoji 4440 kuna.