Garmin predstavlja satelitsku navigaciju serije Camper

Planirajte stvaranje uspomena uz satelitsku navigaciju iz serije Camper prilagođenu avanturama. Satelitske navigacije Camper 895/1095 donose velike zaslone, poboljšani sadržaj putovanja i pojednostavljeno planiranje dolaska korištenjem satelitskih slika parkova za kampere i kampova visoke rezolucije

Nove velike, poput tableta od 8 i 10 inča Camper 895 i Camper 1095 satelitske navigacije, prilagođene su stilu života kampera i kampiranja. Serija se može pohvaliti novim skupom funkcija koje pomažu vozačima kampera pri manevriranju u većim vozilima, nudeći preporučene rute na temelju veličine i težine njihovih rekreacijskih vozila ili prikolica. Osim prilagođenog rutiranja vozila i unaprijed učitanog sadržaja za putnike, satelitska navigacija može pojednostaviti dolazak pomoću satelitskih slika BirdsEye, koje prikazuju živopisne poglede iz zraka za većinu adresa i lokacija, uključujući kampove i parkove. Novi navigatori uključuju opciju karte podijeljenog prikaza koja prikazuje aktivnu rutu s jedne strane, s pregledom preostale rute i nadolazećih vremenskih uvjeta s druge strane.

Vozači rekreativci mogu koristiti prilagođeno rutiranje na temelju veličine i težine svog vozila ili prikolice i voziti s povećanom sviješću o cesti ispred sebe s upozorenjima o nadolazećim visinama mostova, ograničenjima težine, oštrim zavojima, školskim zonama, strmim nagibima i više. Osim toga, putnici mogu koristiti planer rute kako bi otkrili najbolja zaustavljanja na putu kako bi obogatili svoje putovanje preporukama za popularna lokalna mjesta kao i prijedlozima za avanturističkije rute i krajolik. Camper 895 i Camper 1095 stoje 689.99 odnosno 889.99 eura.