Garmin predstavio novu MARQ 2 kolekciju

Pet luksuznih modernih funkcionalnih satova izrađenih od najfinijih materijala

Blagdansko i svečano ozračje zavladalo je restoranom Mano 2 u kojem je Garmin predstavio MARQ – kolekciju pet luksuznih modernih funkcionalnih satova druge generacije: MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain, i MARQ Aviator.

Predstavljanje je održano u društvu Garmin ambasadora, uspješnih hrvatskih sportaša koji su tom prigodom ispričali svoju priču o jednoj sekundi. Satove su na događaju predstavili: trofejni hrvatski veslači Martin i Valent Sinković, hrvatski jedriličari Šime i Mihovil Fantela, hrvatska maratonka Matea Parlov Koštro te avanturist i osnivač Outdoors Croatia Ante Tonči Fabris.

Ovi luksuzni satovi jedinstveno su izrađeni da budu pouzdani suputnik za sportske pothvate, avanturu na otvorenom, letenje i više. Izrađena od titanija 5. klase i živopisnog amoled zaslona osjetljivog na dodir s kupolastim safirnim lećama, kolekcija MARQ (Gen 2) jača je i svjetlija nego prije – a ipak ostaje iskovana od autentičnog Garmin DNK.

S namjenskim funkcijama, trajanjem baterije do 16 dana u načinu rada pametnog sata i pažljivo odabranim materijalima, svaki MARQ sat je namjerno projektiran za bilo koju životnu avanturu.

MARQ kolekcija druge generacije pokazuje pravu predanost Garmina prema kvaliteti, inovativnosti i pouzdanosti. Pritom ova kolekcija postavlja novi standard u industriji satova svojom funkcionalnošću, dizajnom i uistinu autentičnim funkcijama”, rekao je Neven Čolić, direktor Garmin Hrvatska.