Garmin Forerunner 165: unaprijedite svoje trčanje

Garmin je predstavio Forerunner 165 seriju, pristupačne pametne satove za trčanje s GPS-om, koji pomažu sportašima svih razina da ostvare svoje ciljeve uz personalizirane prilagodljive planove treninga plus popularne metrike zdravlja i kondicije

Dostupan u dva modela, Forerunner 165 i Forerunner 165 Music, najnoviji dodaci Garmin liniji pametnih satova za trčanje, mogu se pohvaliti lako čitljivim zaslonima u boji, zaslonima osjetljivim na dodir i tradicionalnim dizajnom s pet tipki. S brzim i lakim pristupom svakodnevnim zdravstvenim funkcijama, naprednim metrikama treninga, uvidima u oporavak, pametnim obavijestima i više, trkači mogu pratiti svoj napredak bez žrtvovanja trajanja baterije; oba modela imaju do 11 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 19 sati u načinu rada GPS.

Bez obzira na udaljenost, serija Forerunner 165 ima alate koji pomažu trkačima da prate tempo, udaljenost i otkucaje srca na zapešću. Serija Forerunner 165 omogućuje korisnicima primanje e-pošte, SMS-ova i upozorenja kada su upareni s njihovim kompatibilnim iPhone ili Android pametnim telefonom. Forerunner 165 u maloprodaji stoji 279,99 eura dok Forerunner 165 Music stoji 329,99 eura.