Lily2 – elegantni satovi iz Garmina

Novi elegantni pametni satovi od Garmina uz osnovne funkcije za zdravlje, fitness i povezanost pomoći će vam da se osjećate i izgledate dobro – iznutra i izvana

Nova generacija malih i modnih pametnih satova nudi funkcije povezane sa zdravljem, wellnessom i sličnim funkcijama. Dostupan je u dva modela, Lily 2 i Lily 2 Classic, koji imaju elegantan, svjež dizajn s metalnim kućištima, skrivenim zaslonima s jedinstvenim uzorcima leća i novim, modernim opcijama boja. Uz trajanje baterije do pet dana u načinu rada pametnog sata, korisnici imaju dovoljno vremena za uživanje u novim funkcijama kao što su rezultati spavanja, plesne fitness aktivnosti i beskontaktno plaćanje putem Garmin Pay.

Povezujući klasični izgled s modernom tehnologijom, serija Lily 2 sastoji se od metalne maskice i stakla s modernim uzorkom koja brzim pokretom zapešća otkriva svijetao dodirni zaslon osjetljiv na dodir. Također ima prekrasne boje – poput krem-zlatne, boje kokosa ili tamne brončane i mullbery ljubičaste – i narukvice od talijanske kože, najlona ili silikona koje se mogu zamijeniti kako bi nadopunile svaki izgled. Kupci čak mogu dizajnirati svoj vlastiti Lily 2 kombiniranjem narukvica i okvira s opcijom Your Watch, Your Way na Garmin web stranici. Lily 2 stoji 279,99 eura, dok cijena Lily 2 Classic sata s tkanim remenom iznosi 299,99 eura, a cijena Lily 2 Classic sata s kožnim remenom iznosi 349,99 eura.