Garmin Drive 55 satelitska navigacija je stigla

Garmin najavljuje novi dodatak liniji proizvoda Garmin Drive s novim Garmin Drive 55 dizajniranim za jednostavnije iskustvo vožnje za putovanja cestom i svakodnevna putovanja na posao. Putovati nikad nije bilo jednostavnije

S jasnim jednostavnim izbornicima, detaljnim kartama i govornim uputama koje je lako pratiti, nova satelitska navigacija Garmin Drive 55 ide više od toga kako bi pojednostavila svako putovanje cestom ili svakodnevno putovanje na posao. S 5,5-inčnim zaslonom visoke razlučivosti od ruba do ruba, ovaj korisni uređaj uključuje ažuriranje karte, informacije o putovanju za putovanja cestom i upozorenja vozača za poticanje sigurnije vožnje. Osim toga, uživat ćete u TripAdvisor ocjenama putnika i milijunima Foursquare točaka interesa. Drive 55 ima ugrađeni Wi-Fi za jednostavno ažuriranje karte i softvera i uparite ga s aplikacijom Garmin Drive na vašem telefonu za promet uživo i vremensku prognozu.

Očekuje se da će nova satelitska navigacija Garmin Drive 55 biti dostupna ovog mjeseca s preporučenim maloprodajnim cijenama od 199,99 eura.