Garmin predstavlja pet novih modela multisport satova za svaku aktivnost

Nova godina počela je vrijedno za Garmin koji je u prvih 40 dana predstavio čak 5 modela satova te značajno dopunio svoju ponudu nosive tehnologije

Kakva god bila vaša aktivnost, možete se pouzdati u novu seriju satova Instinct 2. Ovi robusni GPS pametni satovi su dovoljno izdržljivi kako bi vas pratili i u najtežim uvjetima. Fēnix donosi sljedeću generaciju vodeće linije GPS pametnih satova (Fenix 7) s poboljšanim solarnim panelima, unaprijeđenih kako bi pomogli sportašima i avanturistima u ostvarivanju najboljih rezultata.

Novi model epix vrhunski je multisport pametni sat sa snažnim AMOLED zaslonom. Izrađen s lećom od safira i titanijskim okvirom, epix izgleda jednako dobro na sastanku kao i u teretani. Venu obitelj dobila je novi GPS pametni sat (Venu 2 plus) koji omogućuje telefoniranje sa zapešća i korištenje glasovnog asistenta na kompatibilnom pametnom telefonu za slanje poruka, postavljanje pitanja i još mnogo toga.

Elegantni vivomove Sport hibridni pametni sat bezvremenski je spoj mode i funkcije. Dodatak liniji vívomove, ovaj model kombinira tradicionalni izgled analognog sata s praćenjem zdravlja, fitnessom i funkcijama pametnog sata.