Istraži nove rute s Edge Explore 2 Garmin serijom

GPS biciklistička računala jednostavna za korištenje uvode nove funkcije eBike i Edge Power Mount kako bi biciklisti mogli stalno puniti svoj uređaj tijekom vožnje

Edge Explore 2 i Edge Explore 2 Power Mount Bundle pouzdana GPS biciklistička računala jednostavna za korištenje vodit će bicikliste kroz njihovu sljedeću avanturu. Uz trajanje baterije do 16 sati pri zahtjevnoj uporabi i do 24 sata u načinu rada za uštedu baterije, serija Edge Explore 2 ima unaprijed instalirane intuitivne biciklističke karte tvrtke Garmin visokog kontrasta kako bi vozači mogli vidjeti popularne ceste i staze, područja s velikim prometom i pretražive točke interesa – sve s 3-inčnog zaslona osjetljivog na dodir koji reagira i lako se čita u svim uvjetima vožnje. Štoviše, novi Edge Power Mount, uključen uz Edge Explore 2 Power, omogućuje vozačima eBike-a da stalno napajaju svoj Edge, tako da mogu snimiti svaku vožnju eBike-om od početka do kraja.

eBike kompatibilnost

Vozači eBikea koji koriste svoj kompatibilni eBike i Edge Explore 2 vidjet će namjenski zaslon statusa eBikea koji prikazuje trajanje baterije. Također će dobiti navigacijske upute i upozorenja na temelju statusa baterije, pomoć i unaprijed planirane staze. Osim toga, novi Edge Power Mount – uključen u paket Edge Explore 2 Power Mount Bundle – omogućuje vozačima da neprestano pune svoje računalo sa svojim kompatibilnim biciklom kako bi mogli ostati usredotočeni na svoju avanturu.

Karte, rute i ostalo

Bez obzira kamo vodi sljedeća avantura, serija Edge Explore 2 pomoći će biciklistima da budu na pravom putu.

  • Unaprijed učitani profili vožnje, uključujući cestu, off-road i vožnju na zatvorenom, spremni su za korištenje odmah nakon vađenja iz kutije.
  • Vozite se kao lokalac s kartama visokog kontrasta, specifičnim za vrstu vožnje koja koristi Trendline popularno rutiranje na temelju podataka o vožnji o milijardama kilometara koje su drugi korisnici prenijeli na Garmin Connect. Vozači mogu vidjeti popularne ceste i staze, područja s velikim prometom koja treba izbjegavati i pretraživa mjesta interesa izravno na svom uređaju Edge.
  • Stvorite tečajeve putem aplikacije za pametne uređaje Garmin Connect, Strava, Komoot i druge i brzo ih sinkronizirajte s uređajem Edge.
  • Navigacija turn-by-turn i upozorenja obavještavaju vozače o nadolazećim skretanju.
  • Pauzirajte navođenje rutom i obavijesti o izvan kursa kako biste istražili izvan utabanih staza. Navođenje rutom može se ponovno uključiti u bilo kojem trenutku kako biste se vratili na izvornu rutu ili početnu točku. ClimbPro omogućuje vozačima da vide preostali uspon i nagib za svaki uspon kada slijede stazu i pregledaju svoju izvedbu na usponima nakon vožnje izravno s biciklističkog računala ili u Garmin Connectu.

Sigurnost i praćenje

S inovativnim funkcijama sigurnosti i praćenja, serija Edge Explore 2 pomoći će bicklistima da budu bezbrižni dok istražuju. Kada su upareni s kompatibilnim pametnim telefonom, GroupTrack i grupna razmjena poruka omogućuju biciklistima i njihovim suputnicima – koji također koriste kompatibilne Garmin uređaje – da paze jedni na druge i ostanu u kontaktu, čak i kada ispadnu iz vida. Ako se tijekom vožnje otkrije incident, serija Edge Explore 2 automatski će poslati poruku s lokacijom biciklista unaprijed odabranim kontaktima za hitne slučajeve. Za dodatno povjerenje tijekom vožnje, serija Edge Explore 2 kompatibilna je s Varia linijom uređaja, uključujući novi Varia RCT715 radar za vožnju s kamerom i stražnjim svjetlom (prodaje se zasebno), tako da biciklisti mogu vidjeti, biti viđeni i kontinuirano snimati video snimke tijekom njihove vožnje. Ako se biciklist zaustavi kako bi nešto pojeo ili uživao u pogledu, alarm za bicikl zaštićen PIN-om obavijestit će ga na uparenom pametnom telefonu ako mu je bicikl pomaknut.

Ostanite povezani

Serija Edge Explore 2 daje biciklistima slobodu da spreme svoj pametni telefon i uživaju u vožnji. Kada je uparen s pametnim telefonom, SMS poruke i upozorenja pojavit će se točno na Edgeu. Prateći vožnju serija Edge Explore 2 automatski sinkronizira aktivnosti s aplikacijom Garmin Connect, što biciklistima olakšava pregled svih njihovih statistika na jednom mjestu. Biciklisti mogu prilagoditi svoj uređaj preuzimanjem besplatnih podatkovnih polja, aplikacija i widgeta s Connect IQ Store.

Dostupni sada, Edge Explore 2 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 2299,99 kn. Paket Edge Explore 2 Power Mount, s uključenim Edge Power Mount, ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 3999,99 kn. Edge Power Mount također se može kupiti zasebno za 999,99 kn.