Descent G1 dopunjava popularnu Garmin seriju ronilačkih računala

Descent G1 Solar novo je ronilačko računalo u stilu sata s inovativnom tehnologijom ronjenja, cjelodnevnim praćenjem zdravlja i wellnessa, funkcionalnošću pametnog sata i opcionalnim solarnim punjenjem, uz sve to upakirano u robustan, hrabar dizajn

Stvoren za izdržljivost, dizajniran da bude odvažan

S lako čitljivim zaslonom visokog kontrasta i kućištem sata od 45 mm, serija G1 uvodi novi kompaktni dizajn u liniju ronjenja koja je namjenski oblikovana i funkcionalna. Vodootpornost do 10 ATM (100 metara) testirana prema inženjerskom standardu EN133319, usklađena s nepropusnim induktivnim gumbima i safirnim lećama, Descent G1 serija je robusna i spremna za izlete iznad i ispod površine vode. Dostupni u više boja i kompatibilni s Garmin QuickFit narukvicama, ronioci mogu mijenjati duge i kratke naramenice za nošenje preko mokrih odijela kada je to potrebno ili mijenjati svoj stil u trenu kako bi svoj sat prenijeli s ronjenja na večeru. Istražujte dulje uz Descent G1 seriju koja nudi punjivu bateriju s do 25 sati u načinu ronjenja, do 3 tjedna u načinu rada pametnog sata i do 4 mjeseca u načinu rada pametnog sata uz modele solarnog punjenja.

Detaljna statistika za svaku vrstu ronioca

Descent G1 serija opremljena je funkcijama za nove rekreativne ronioce pa sve do iskusnih tehničkih ronioca s podrškom za više načina ronjenja uz jednu vrstu plina i višestruke mješavine plinova (uključujući zrak, nitrox, trimix i 100% O2), ronjenje s mjeračem, ronjenje na dah, podvodni ribolov na dah i i ronjenje s uređajem zatvorenog kruga disanja (eng. rebreather). G1 serija također sadrži 3-osni digitalni kompas i vibraciona upozorenja o dubini. Ronioci izravno na zapešću mogu vidjeti dubinu, trajanje ronjenja, temperaturu, NDL/TTS, brzine izranjanja/zaranjanja, mješavinu plinova, vrijednost PO2, N2 zasićenost dušikom, informacije o dekompresiji/sigurnosnom zaustavljanju i vrijeme (doba dana), sve prilagodljivo prema potrebi.

Ronioci na dah će uživati u prilagodljivim zaslonima u zaronu i na površini za način rada apneja uz dodatne metričke podatke poput brzine izrona i zarona za bolju analizu performansi između zarona. Descent G1 će automatski označiti površinske ulazne i izlazne točke u vodi koristeći podršku za više GNSS satelita i zabilježiti ih u Garmin Dive2 aplikaciji tako da ronioci mogu lako pregledati detaljnu analizu svake aktivnosti ronjenja, uključujući maksimalnu dubinu i vrijeme na dnu. Garmin Dive aplikacija se upotrebljava za konfiguriranje postavki na Descent G1 seriji ili planiranje sljedećeg putovanja pregledavanjem popularnih web-mjesta koja su ocijenili i recenzirali drugi ronioci.