Pametna vaga iz Garmina

Index S2 pametna je vaga s funkcijom grafikona koji prikazuje fluktuaciju težine, poboljšanom preciznošću i raznim biometrijskim podacima kako za ozbiljne sportaše, tako i za sve one koji brinu o svojem zdravlju. Podaci se sinkroniziraju putem Wi-Fi veze s računom na Garmin Connect aplikaciji i korisnici mogu na jednom mjestu pregledati sve svoje detaljne zdravstvene podatke

Za cjeloviti pogled na svoje zdravlje, indeks S2 mjeri širok spektar biometričkih podataka, uključujući težinu, postotak tjelesne masti, BMI, masu skeletnih mišića, koštanu masu i postotak tjelesne vode. Index S2 ima čak i vremenski dodatak koji korisnicima pomaže u planiranju dana. Za doista prilagođeno iskustvo, mini aplikacije se mogu uključiti ili isključiti, tako da korisnici vide samo ono što je relevantno za njihove specifične ciljeve.

Za svakodnevno korištenje

Nova funkcija grafikona koji prikazuje trend fluktuacije težine pomaže korisnicima da ne budu obeshrabreni svakodnevnim fluktuacijama u težini. Na zaslonu se prikazuje linijski grafikon očitavanja težine u prethodnih 30 dana, što olakšava fokusiranje na cilj. Za profesionalne sportaše koji ovise o praćenju tih fluktuacija kako bi nadzirali razinu hidratacije, Index S2 na ekranu prikladno prikazuje razliku između trenutnog vaganja i prethodnog vaganja. Sportaši mogu koristiti ove informacije da vide koliko im je potrebno da se rehidriraju nakon zahtjevnog treninga.

 

Jednostavno korištenje

Početno postavljanje jednostavno je s korisničkim vodičem za upotrebu aplikacije Garmin Connect. Nakon toga, Index S2 automatski se sinkronizira s računom Garmin Connect putem Wi-Fi mreže, nije potreban telefon. Podaci o težini i biometrijski podaci neprimjetno se integriraju u aplikaciju Garmin Connect gdje korisnici mogu pregledavati grafikone i trendove dana, tjedna, mjeseca i godine. U aplikaciji Garmin Connect korisnici mogu prilagoditi koje mini aplikacije vide na vagi. Index S2 može primiti do 16 korisnika, što ga čini savršenom za obitelj ili tim.

Index S2 dolazi u crnoj i bijeloj boji, ima vijek trajanja baterije do 9 mjeseci, a sada je dostupna na garmin.com po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1119 kuna.