Novi Citroen C3 uskoro na našim prometnicama

Na naše tržište u studenom stiže osvježeni Citroen C3. Nudi se s četiri nivoa opreme, tri motora te početnom cijenom od 91.900 kuna

Nasljednika treće generacije točno s danom Svih svetih moći će se naručiti i kod naših uvoznika. Redizajn eksterijera ističe se prepoznatljivim citroenovskim dizajnerskim potpisom sprijeda. I dalje se model može pohvaliti iznimno velikom ponudom personalizacije od čak 97 mogućnosti dizajna. U unutrašnjosti osvježenje je donijelo nova Advanced Comfort sjedala, uz tri različite varijacije uređenja interijera.

Indvidualizacija Citroena C3

Nju će svakako dosta proširiti nove ponude u vidu tri jedinstvene krovne naljepnice te novi dizajn naplataka. Pod geslom ‘Inspired By You’ novi Citroen C3 svakom svojem kupcu omogućuje da vizualno osmisli izgled vozila u svojem stilu. Bočni retrovizori i obrubi stražnjih svjetala usklađeni su s bojom krova kako bi se stvorila skladna cjelina i naglasila osobnost osvježenog modela Citroen C3.

Tri motora, četiri paketa opreme

Trocilindarski PureTech benzinski motor nudi se u dvije razine snage: 83  i 110 KS. Snažniji se može ukomponirati s EAT6 automatskim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. Za ljubitelje dizelskih motora tu je BlueHDi motor sa 100 KS. Sva tri motora zadovoljavaju normu Euro6 o emisijama štetnih plinova. Paketi opreme kreću s početnim Live stupnjem koji sadrži šest zračnih jastuka, prepoznavanje znakova ograničenja brzine, upozorenje o napuštanju trake te prednja LED svjetla. Bogatiji paketi su Feel i Feel Pack, dok je najizdašniji Shine stupanj opremljenosti.

Pristupačne cijene

Citroen C3 s Live paketom i benzinskim motorom s 83 KS do registracije stoji 91.900 kuna. Isto motoriziran C3 s Feel paketom nudi se za 99.900 kuna gdje se kupcu nudi klima uređaj te grijani vanjski električni retrovizori. Feel pack nivo opreme cijenu diže na 105.900 kuna, dok će kupci za bogato opremljen Citroen C3 sa Shine paketom morati izdvojiti 112.900 kuna.