Budite spremni s Osram LEDguardian Road Flare

Osram LEDguardian Road Flare je kompaktno LED svjetlo upozorenja za razne situacije na cesti i za manje inspekcijske poslove na vašem vozilu

Funkcija narančastog svjetla upozorenja koja se okreće za 360 stupnjeva vidljiva je sa velike udaljenosti i može pružiti ključne informacije o opasnoj situaciji u hitnom slučaju. Ukupno 16 visokokvalitetnih dugovječnih LED dioda nudi tri različita načina rada: 360° rotirajuća funkcija narančastog svjetla upozorenja, funkcija trajnog narančastog svjetla i funkcija svjetiljke sa bijelim svjetlom. Osim toga, LEDguardian Road Flare je toliko robustan i otporan da ga može čak i pregaziti automobil bez gubitka performansi.

LEDguardian Road Flare testiran je i otporan je na vodu, prašinu i udarce. Sa uključene tri AAA baterije, svjetlo upozorenja spremno je za korištenje odmah nakon kupnje. Molimo poštujte sve posebne zahtjeve i zakone koji se odnose na korištenje i rad dodatnog svjetla upozorenja u cestovnom prometu. Osram nudi dvogodišnje jamstvo na ovaj proizvod.