Vrhunska izdržljivost i sigurnost uz TRW kočnice

Inovativna rešenja koja idu u korak s tehnološkim napretkom i razvojem automobilske industrije ogledaju se u svakom proizvodu renomirane grupacije ZF Aftermarket proizvoda među kojima je i poznati brend TRW

TRW ponuda kočionih pločica i diskova pokriva gotovo 100% potražnje tržišta rezervnih dijelova. Komponente kočionog sistema nisu samo kočioni diskovi i kočione pločice, već i kočione tekućine, pribor za montažu te sav periferni asortiman. TRW, renomirani brend u vlasništvu ZF Aftermarket poznat je po kontinuiranom unapređenju dizajna i procesa proizvodnje auto dijelova s kvalitetom prve ugradnje već dugi niz godina. Isto tako, TRW kontinuirano nastavlja proširivati svoj program proizvoda.

Trenutno u asortimanu raspolaže sa 16.688 referenci, što podrazumijeva gotovo 100% pokrivenost tržišta. Zbog toga vlasnici gotovo svih modela automobila mogu osloniti na najkvalitetnije komponente u skladu sa zahtjevima proizvođača. Bez obzira je li riječ o novim automobilima I komponentama za hibride te električne automobile, ili pak o modelima koji su s proizvodne trake sišli prije puno godina.

Sve dodatne informacije TRW proizvodima dostupnim za osobna vozila, kombije i kamione možete pronaći na web stranicama TRW Aftermarket ili putem on-line kataloga ZF Aftermarket.