Novi Tokić centar u Osijeku

Tradicionalno bogat asortiman dijelova, guma, alata i servisne opreme proširen je ponudom poljoprivrednog, industrijskog i kamionskog segmenta, uz velike mogućnosti nove osječke poslovnice

Svečanim otvorenjem, uz prisustvo predstavnika Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije, ali i Tokićevih partnera, vodećih europskih dobavljača autodijelova, s radom je započela najnovija i jedna od najvećih poslovnica Tokić Grupe.

Izgrađena i opremljena po najvišim europskim standardima, nova poslovnica u industrijskoj zoni Osijeka, preko puta čepinskog aerodroma, nalazi se na adresi Sv. Leopolda Mandića 111 R i prostire na više od 1.400 četvornih metara. Uz velik otvoreni prodajni prostor s izloženim artiklima, kupcima je na raspolaganju ukupno 17 zaposlenika i prodajnih savjetnika, koji će olakšati svaku odluku o kupnji.

Velika investicija Tokića u logistiku i iznimnu zalihu dijelova predstavlja važan oslonac i polugu daljnjeg razvoja regionalne servisne usluge, mobilnosti i gospodarstva. Jer, osim auto dijelova i guma, nova poslovnica raspolaže i specijalnom podrškom te bogatim gospodarskim, industrijskim i poljoprivrednim asortimanom. Više od 300.000 različitih artikala i preko 300 brendova iz centralnog skladišta dva puta dnevno povezano je s novom osječkom poslovnicom. Time se jamči brzina i preciznost isporuke dijelova za sve vrste vozila, kao ključan segment poslovanja svakog mehaničara i servisera. Njima će se roba na prag radione dostavljati čak do sedam puta dnevno, putem pet dostavnih vozila.

Novi osječki centar autodijelova dio je razvojne strategije kroz koju Tokić Grupa ulaže u područje Slavonije, Baranje i Srijema, na kojem ukupno zapošljava preko 70 ljudi. Svojim razvojem i prisutnošću Tokić postaje dio lokalne zajednice te se razvija zajedno sa svojim zaposlenicima, partnerima i kompanijama u okruženju.