Nordexx gume za osobna i teretna vozila u Tokiću

Pored bogate ponude guma za osobna vozila u Tokiću pronađite i vrlo široku lepezu guma Nordexx za gospodarska vozila, koje možete izabrati uz podršku prodajnih savjetnika

Kroz posljednjih 10 godina Nordexx je postao globalni brend guma prisutan u više od 40 zemalja svijeta, dok je u poslovnicama Tokića ekskluzivno dostupan već pet godina. U vlasništvu je NDI Grupe, vodećeg skandinavskog distributera guma koji je kao obiteljska kompanija u Danskoj uspostavljen još prije 52 godine, uz viziju stvaranja preferiranog dobavljača guma i naplataka. Prepoznat kao europski optimizirani proizvođač guma, nudeći dobar kompromis za svaku priliku, Nordexx se profilirao u brend kojem se kupci rado vraćaju, pa kao takav uspješno gradi svoju poziciju na svjetskom, europskom, pa i hrvatskom tržištu.

Imamo širok spektar guma dizajniranih i prilagođenih za europsko tržište, koji zadovoljavaju najstrože standarde kvalitete i performansi. Od guma za putnička vozila, preko gospodarskih, pa sve do velikih građevinskih strojeva“, navodi voditelj izvoza Nordexxa, Gregers Lindvig.
Modeli guma Nordexx proizvod su dubinskog poznavanja proizvodnje guma i potreba tržišta s ciljem stvaranja najboljih vrijednosti za vozača. Paralelno osnaživanje brenda i razvoj tržišta na kojem lepeza guma vidljivo raste, s čime se lakše zadovoljavaju sve specifičniji zahtjevi vozača i vozila.
Uz široku lepezu dostupnih dimenzija, snagu Nordexxa najprije otkriva i raznovrsnost specifičnih modela. I to ne samo kroz ponudu ljetnih, zimskih i cjelogodišnjih guma, već novi program gospodarskih guma za kamione i industrijsku mehanizaciju.

Kombi vozila – kontinuirana urbana pokretljivost

Ponuda ljetnih, zimskih i cjelogodišnjih guma za komercijalna vozila osmišljena je za potrebe urbanih gradskih relacija, ali i regionalnih dionica. početni modeli osmišljeni su kako bi osigurali izvrstan omjer uloženog i dobivenog, uz optimiziran handling i trajnost. Široka dostupnost dimenzija i naprednijih modela uz ekonomičnost donosi još veću izdržljivost i poboljšane karakteristike, uz bolje držanje po mokrim podlogama i snažniju strukturu za veća opterećenja. Modeli poput Na6000 VaN donose sjajnu cjelogodišnju upotrebljivost s agresivnim središnjim utorima koji znače izvrsno držanje po mokrom. Tu je i zimski model Wintersafe Van 2 s mješavinom i dizajnom koji osigurava optimalnu trakciju na snijegu i tijekom zimskih uvjeta.
Modeli guma: NC1000, NC1100, NC1200, NA6000 VAN, WinterSafe VAN 2.

Gospodarski program – za sve pozicije i sve zadatke

Bogata ponuda Nordexxovih guma za gospodarski program pokriva sve potrebe tržišta uz naglasak da je kontrola proizvodnje u potpunosti nadzirana od strane danske korporacije NDI. pored osnovnog programa za špediciju, uključujući gume za upravljačke i pogonske osovine, kao i gume za prikolice, tu su i gume za regionalni transport te kiperska (on/off vozila)

Modeli guma: Steer10, , Multi10, Multi15, Multi20, MultiCon10, TracCon10, TracCon15, Trac10, Trac15, Trailer10, Trailer15, Trailer20, Trac10W, Steer10W.