Dvostruka svjetska premijera: ID.3 GTX i ID.7 GTX Tourer

Volkswagen proširuje ponudu sportskih GTX modela, dvostrukom svjetskom premijerom – modelima ID.3 GTX i ID.7 GTX Tourer

Dva Volkswagen modela uskoro će biti lansirana s individualnim dizajnom eksterijera, uključujući posebne prednje i stražnje svjetlosne potpise, detaljima sportskog dizajna u unutrašnjosti i snažnim pogonom. Volkswagen će lansirati ID.3 GTX sa stražnjim pogonom u dvije izvedbe. Top model je ID.3 GTX Performance, koji serijski dolazi s DCC adaptivnom regulacijom voznog postroja.

Pretprodaja novog ID.7 Tourera u Njemačkoj je započela prošli tjedan – a već sada ID.7 GTX Tourer debitira kao najsnažniji model u liniji proizvoda. Poput modela ID.4 GTX i ID.5 GTX, ima sustav pogona na sva četiri kotača s dva motora koji može pokretati prednju osovinu paralelno sa stražnjom osovinom. Prednji dio ID.7 GTX Tourera razlikuje se od ostalih modela u proizvodnoj liniji prepoznatljivim branikom sa saćastom rešetkom i svjetlosnom grafikom specifičnom za GTX uključujući osvijetljene oznake.

Unutrašnjost je oplemenjena značajkama kao što su individualizirana sjedala (grijana sprijeda) s perforiranim GTX natpisom na naslonima, crvenim šavovima na sjedalima, crvenim šavovima na armaturnoj ploči i oblogama vrata kao i GTX-specifičnim višenamjenskim upravljačem. Kapacitet prtljažnika do 1714 litara jednako je velik kao i za varijante s pogonom na stražnje kotače. Modele ID.3 GTX i ID.7 GTX Tourer očekujemo na ljeto kad će biti poznate cijene te potpune specifikacije opreme.